Bouwmaatschappij te Brake B.V. Lievelde
Bouwmaatschappij te Brake B.V.
Bouwmaatschappij te Brake B.V. werd opgericht in 1924. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne bouwonderneming, actief in utliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud.
Door een platte organisatiestructuur zijn de interne en externe lijnen kort. Mede hierdoor weten professionele en particuliere opdrachtgevers ons telkens weer te vinden.

Meer dan bouwen alleen

Niet alleen bouwen zelf is bij te Brake uitstekend verzorgd. In de voorbereidende fase ondersteunen wij opdrachtgevers met ontwerpadviezen, constructieberekeningen, bouwaanvragen, welstandadvies en eventuele aanvragen voor subsidies. Daarnaast produceren wij in onze modern uitgeruste timmerwerkplaats producten voor eigen werken en voor derden. Ook is te Brake actief in projectontwikkeling.

Woningbouw

Woningbouw is en blijft in alle opzichten maatwerk, of het nu gaat om particuliere woningbouw of om seriematige nieuwbouwprojecten. Te Brake realiseert zich dat een nieuwe woning voor toekomstige bewoners geen dagelijkse aangelegenheid is. En dat ieder zijn eigen specifieke woonwensen en ideeën heeft. Te Brake weet deze waar te maken. Door te werken in bouwteamverband met opdrachtgever en architect, krijgt de opdrachtgever maximaal inspraak in het bouwproces.

Utiliteitsbouw
Te Brake realiseert utiliteitswerken voor de meest uiteenlopende organisaties. Of het nu gaat om bedrijven, gemeenten, scholen of andere instellingen, het verwezenlijken van het juiste resultaat staat voorop.

Onderhoud
Veel mensen zien op tegen onderhoudswerkzaamheden, Niet nodig, wanneer het aan ons ligt. Door vooraf een strak werkschema op te stellen en duidelijke afspraken te maken, weet te Brake overlast tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om renovatie, restauratie, (planmatig) onderhoud of een verbouwing. Kortom te Brake levert maatwerk in vakwerk.

Papenweg 87137 MV LieveldeTelefoon: 0544 371259Fax: 0544 376677Email: info@tebrakebouw.nl